Gedrags-verandering

Uw medewerkers en u zijn de sleutel naar duurzaamheid. Met andere woorden, de Triple P begint bij de p van people, wordt gevolgd door planet en leidt tot profit. Samen met uw medewerkers bent u het hart van de organisatie en vormt u de identiteit. Als u belang hecht aan een duurzame identiteit, begin dan vandaag nog met programma's die:

  • uw medewerkers centraal stellen;
  • uw medewerkers inspireren en uitdagen tot creativiteit;
  • uw medewerkers in staat stellen om een persoonlijke en zichtbare bijdrage te leveren aan duurzaamheid op de werkvloer;
  • resulteren in een lange termijn gedragsverandering (zie onderzoek/publicaties onder het kopje over gap)

Zo ontstaat een cultuur die niet alleen afstraalt op uw eigen medewerkers, maar ook op uw klanten en andere voor u belangrijke stakeholders, zoals overheid, belangenorganisaties, investeerders e.d.

Zoals de beroemde Amerikaans anthropoloog Margareth Mead al zei: "Never doubt that a small group of thoughtful committed people can change the world. Indeed it is the only thing that ever has"

Wilt u weten hoe u stap voor stap een duurzame cultuur in uw organisatie kunt realiseren? Lees dan verder onder het kopje thema's of maak een vrijblijvende afspraak met ons.