Benchmark

In de loop der jaren hebben wij bij meer dan 100 bedrijven en organisaties MVO informatie verzameld uit hun dagelijkse praktijk. Van deze informatie hebben wij een benchmark instrument gemaakt. Deze benchmark zou ook voor uw bedrijf of organisatie van nut kunnen zijn.

Zo kunt u zien waar uw organisatie staat als het gaat om het vertalen van MVO beleid naar de dagelijkse praktijk. Wat kunt u ervan terugzien bij uw medewerkers? Wat weten zij van MVO? Wat vinden zij belangrijk? Wat doen zij al? Hoe duidelijk communiceert u volgens uw medewerkers over MVO? Zowel intern als extern?

Door mee te doen aan de benchmark beantwoordt u niet alleen vragen voor uzelf om uw MVO plannen te kunnen formuleren of finetunen, maar kunt u uw bedrijf of organisatie ook vergelijken met anderen. Dit instrument blijkt in de praktijk een goed beeld te geven van uw huidige situatie. Het is tevens een leerinstrument waarmee u medewerkers bewust kunt maken van de mogelijkheden die zijzelf hebben om MVO in praktijk te brengen. Bovendien betrekt u op deze manier uw medewerkers bij uw plannen. Dit is een belangrijke basis voor uw MVO succes!

Wilt u meer weten over deze benchmark, neem dan contact op met Ellen van den Adel (zie contact).