Persoonlijke groei

Persoonlijke groei is een must in deze periode van nadruk op het eigen kunnen. Zelfkennis opdoen, doelen stellen, je dromen waar maken, jezelf confronteren met je blokkades en je richten op een visie werkt! Door met deze dingen bezig te zijn kun je sneller toekomen aan wat jij het leven en de maatschappij te bieden hebt, en andersom.

Coaching is een vorm van procesbegeleiding waarbij je zelf aangeeft waar je heen wilt. Jij stelt de stappen vast en jij zet ze, maar je doet dit makkelijker omdat er iemand is die je proces volgt en ondersteunt. Een coach is streng, maar je geeft hem/haar zelf de opdracht. Dit is een zeer krachtige methodiek om het beste uit jezelf te halen!

Intuïtie is onbewuste kennis. Na eeuwen van aandacht voor rationele kennis is ons vermogen om gebruik te maken van intuïtieve kennis verloren gegaan. Behalve ‘hersenkennis’ hebben we nl. ook nog fysieke, emotionele en hartkennis. Ontdekken wat je aura is, waar je creativiteit ligt, wat je waard bent en wat je weet, geeft je de kracht om anderen te helpen en open te staan voor mogelijkheden en verandering.

Wees avontuurlijk, geloof dat er meer kan, verken je grenzen!