Global Action Plan Nederland

p/a Hugo de Grootstraat 8
2518 ED Den Haag

Tel. 070 302 80 57

Wie zijn wij

Het netwerk van Global Action Plan bestaat uit specialisten op het gebied van duurzame gedragsverandering en sociale innovaties in het binnen- en buitenland. Onder het kopje GAP International vindt u meer informatie over de internationale samenwerking met landen als Spanje, Engeland, Zweden, België, Polen en de Verenigde Staten.

Het netwerk voor de zakelijke markt in Nederland wordt gevormd door:

Peter van Luttervelt (1956) is een pionier die altijd met ondernemen en duurzame ontwikkeling bezig is. Zo stond hij aan de wieg van Mens en Milieuvriendelijk Ondernemen (MeMO), naast vele andere innovatieve organisaties en ideeën, en leidde hij de Nederlandse tak van Global Action Plan en haar EcoTeam Programma's, die zich ten doel stelde mensen in het rijke Noorden tot duurzaam gedrag aan te zetten, door hen handelingsperspectieven aan te reiken. Hij heeft een zeer rijke ervaring in trainen en (organisatie-)advies, zowel van kleine pioniersinitiatieven als MT-leden van multinationals. Het meedenken met bedrijven over MVO is zijn passie, en hierbij brengt hij een grote dosis persoonlijke inspiratie mee.
zie ook www.veerhuis-varik.nl
Peter van Luttervelt
Training, Advies & Organisatie
"Omdat mensen er toe doen"
bommelsestraat 2-B
4064 CM Varik
zie ook www.vanluttervelt.nl
Mobiel: +31-(0)6-537 16 426Ellen van den Adel (1963) is een evareven professional in marketing en duurzaamheid. Zij beschikt over een ruime kennis van het bedrijfsleven, opgedaan bij o.a. twee HBO-studies en een loopbaan bij een multinational. Het tweede deel van haar loopbaan is helemaal aan duurzaamheid geweid, omdat zij gefascineerd raakte door de omslag naar MVO en hoe bedrijven daarin ondersteund kunnen worden. Als Manager Zakelijke Markt bij Global Action Plan verrichte zij hiermee baanbrekend werk, werk dat haar zeer nauw aan het hart ligt. Naast training en coaching is zij dan ook sterk in het ontwerpen en regisseren van campagnes.

Work on Progress
/>info@workonprogress.nl